Gül ve yaprak tekniği ile yaptığım takılarımı oldukça severek kullanıyorum... Sizler de istediğiniz, sevdiğiniz renklerde üreterek kıyafetlerinize göre kullanabilirsiniz, sevgilerimle :)

Safran
13 Responses
  1. sefika Says:

    Safrancığım, bunlar nekadar süper olmuşlar böyle arkadaşım. Güle güle kullan eminim ki çok yakışıyorlardır. Ellerine sağlık sevgiler


  2. Safran Says:

    Canım teşekkür ederim bunları güzel gören senin güzel gören gözlerin, iyi ki varsın, sevgilerimle :)


  3. Safran Says:

    Öyle öyle ikimiz de fimocuyuz ve bu benim çok hoşuma gitti :) Senin fimodan yaptığın güzel iki bebeğe bayıldım, o kadar tatlılar ki insanın resimlerini desktopa yerleştiresi geliyor :)) Sevgilerimle canım :)


  4. z.pelin Says:

    ya ben bu yapım tekniklerini nerden bulacağım amaaa :(( gülü öğrendim ama yaprağı öğrenemedim.... kaynak istiyoruuuum...
    çok cici olmuşlar bu arada...
    ben fimolarımı açmaya bile cesaret edemedim henüz :(.


  5. Safran Says:

    Pelincim çok komik bir kaynak olacak ama yaprak şeklinin hazırlanış biçimini görmek için ana sayfamda yayınladığım "nane yağrağı kurabiye" tarifinin yapılış resimlerine (Tatlılar linkine girip) bak :) Hamurun kesimini filan detaylarıyla gösterdim orada, aç sen de artık şu fimolarını canım :)


  6. Hanife Says:

    Safran'cigim,
    Kolyeler harika, mumluklar cok cici.. Ben daha ogrenme asamasindayim, ilk kez kucuk bir hazir fimo hamuru aldim, denedim, ama desen incelttikce bozuldu, hani 1 dollarlik magalar vardir ya onlardan almistim, ee ucuz mal iyi degildi tabi. Ben de yogurdum karistirdim hamuru, kestim minik minik sekil verdim, dizdim sonra:)) Acemelik yanii, ne yapalim:)
    Ben birsey soracagim, hani mumluk falan aypiliyor, onlarin pisirme islemi nasi, yoksa isiya dayanikli cam kaplar mi bulmak gerek??
    Mert'i ve seni opuyorum:))


  7. Safran Says:

    Hanifeciğim ben çalışmalarımda şimdiye dek cam materyal kullanmadım ama senin için birkaç mumluk tarifinin de yer aldığı http://www.hobilerim.com/Prd/FIMOGui.asp
    linkine baktım özellikle belirtilmemiş ısıya dayanıklı cam kap diye, orada çok güzel desenler de var canım bir bak istersen...Bizde oğlumla seni ve oğlumu öpüyoruz, sevgiler...:)


  8. life Says:

    Bu modelden bende yapmıştım.Çok güzel olmuştu.Herkes çok beğenmişti;)


  9. Adsız Says:

    ellerınıze saglık..
    ankarada fimo hamurunu nerde bulabılırım?heyecanla cevabınızı bekleyecegım..


  10. Safran Says:

    Anonymous merhaba, geciken cevabım için özür dilerim ama şehir dışındaydım...Ankara'da fimoyu Praktiker ' de bulabilirsiniz, işlerinizde kolaylıklar dilerim...


  11. Adsız Says:

    That's a great story. Waiting for more. » »


  12. ruchan Says:

    Çok şık olmuş , ellerine sağlık. Bayıldım walla.
    Sevgilerimle:)


  13. Adsız Says:

    Bende bir kaç tane fimo hamuru alıp denedim.Şuan sadece şekil verme aşamasındayım.Saklama koşulları nedir?Beni biraz aydınlatabilir misiniz?Sitreç filme sardım o şekilde duruyor.Ayrıca pişirmeden önce yapılması gereken bir işlem var mı?Çok yumuşak olduğu için kurutma işlemi gibi bir şey yapılıyor mu acaba diye aklıma geldi.Şimdiden teşekkürler.